Over mij

IMG_70151Mijn naam is Charlotte Vanneste. In juni 2012 studeerde ik af als Master of Science in de pedagogische wetenschappen, afstudeerrichting orthopedagogiek aan de KU Leuven. 

Omdat ik erg gedreven ben door wat mensen perspectief, kracht en hoop geeft, volgde ik een postgraduaat oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen aan de UCLL in Diepenbeek. Daarnaast voltooide ik de vierjarige opleiding als oplossingsgerichte, cognitieve en systemische therapeut aan Korzybski International te Brugge, één van ’s werelds oudste en meest gereputeerde trainings- en onderzoeksinstituten voor oplossingsgerichte therapieDoor middel van regelmatige bijscholingen, super- en intervisies blijf ik inspiratie opdoen om mijn cliënten zo goed mogelijk verder te kunnen helpen.

Na meer dan 4 jaar als voltijds zelfstandig pedagoog, therapeut en diagnosticus binnen een groepspraktijk gewerkt te hebben, startte ik in 2017 een eigen praktijk op voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Verder ben ik lid van de VVO (Vlaamse vereniging van Orthopedagogen – registratienummer VVO1810287) en van de VVDO (Vlaamse Vereniging van Deskundigen in de Oplossingsgerichte, cognitieve en systemische therapie, opvoedkunde en coaching).

 

b 394 - 20180901 praktijk charlotte IMG_6749